Havet!

Var iväg till havet lördagen den 28 april, närmare 20 grader varmt, lite blåsigt men riktigt skönt! 
Försökte få till några snygga bilder med nya kameran, det går sakta men säkert framåt att lära sig
de olika sakerna men det är kul!
image5


image4

Ett kort på sig själv tog jag iallafall!


Det var jag Angelina, Marie, Elin och Susanne som var där, men efter ett tag kände jag att det blev för
mycket av det kvinnliga könet för min del och begav mig hem!image6

Varför?

Varför kan inte människor ta emot saker som man säger till dem? 

man ger dem ett litet råd, eller en hälsning, men de kan inte ens visa ett leende, ett litet tack för att man lägger märket till dem. Det är nog bättre att inte bry sig om de stackars människorna utan att bara låta dem vara och göra det man just höll på med. Det lönar sig att bry sig om sig själv, visst man måste släppa in människor också, men inte förrän man har testat dem! 

 
Idag har jag varit rätt duktig, cyklade efter skolan och det var riktigt skönt, det får en att tänka på annat. Och imorgon så blir det styrketräning med grabbarna och sen ska jag se på teater med daniella och hennes pojkvän, det blir kul! 

Dagarna går!

Ånnu en dag har gått på den nya veckan i Göteborg!
 Det har varit en konstig tid ett tag nu, det är ensamt och hårt. Jag och Jenny gjorde slut för en vecka sen och det har tagit på mig, hon var viktig för mig, och är fortfarande! Det kändes som att vi hade något speciellt, hon var min motsats, det gillade jag. Hon lärde mig mycket om människor och världen, att den är inte så bra som vi tror, utan det är en illusion som vi själva bygger upp som vi vill ha det och låter andra människor lura oss och tro att den är så bra. Jenny fick mig att bryta ner den muren och förstå att livet inte är så jävla lätt som vissa har. Jag hoppas att det ska ordnas mellan oss så att vi fortfarande kan prata och så, hon är en av mina bästa vänner. Vänner är något som jag har få av, kompisar eller bekanta som jag kallar det också har man många av,  men vänner är någon som hänger med en i vått och torrt. 

 
Upptäcker dag för dag att det finns människor i min omgivning som jag aldrig kommer att få kontakt med, inte som de andra får tillsammans, det känns i deras blickar och kroppsspråk, men ja ska det vara så, då tänker inte jag engagera mig i dem, varför skulle jag det!

 
För att hitta något positivt denna dag så kan jag berätta att träningen går framåt iallafall! Pojkarna i klassen har gjort ett litet schema där vi ska styrketräna och stretcha, det känns bra att vi blir fler, och det blir samtidigt roligare och man orkar kämpa också! Idag var vi här där jag bor och tränade, det var lite folk där men de försvann ganska fort, kan det ha varit Leo`s hotpants som skrämde iväg dem?=)Dags att kanske göra lite nytta! 

Flying with the eagles at night, sleeping with the pigs in the morning

Då ska vi se...

Då var det dags, premiärskrivningen!
Det kändes rätt att skaffa en sådan, då kan man skriva av sig lite vad man känner och så.
Det har varit en konstig tid den senaste tiden, det har hänt så mycket! Ska väl fördjupa mig i det senare, har inte tid just nu...har en massa disk så..Dagen har varit rätt ok, var på skolan och lärde in mig en ny sak vi ska göra på Collage..rätt spännande men inget speciellt igentligen, trodde det skulle bli lite mer, men ja det kommer nog. Nä nu måste den jäkla disken försvinna från diskon.!

"Flying with the eagles at night, sleeping with the pigs in the morning"

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0