Dagarna går!

Ånnu en dag har gått på den nya veckan i Göteborg!
 Det har varit en konstig tid ett tag nu, det är ensamt och hårt. Jag och Jenny gjorde slut för en vecka sen och det har tagit på mig, hon var viktig för mig, och är fortfarande! Det kändes som att vi hade något speciellt, hon var min motsats, det gillade jag. Hon lärde mig mycket om människor och världen, att den är inte så bra som vi tror, utan det är en illusion som vi själva bygger upp som vi vill ha det och låter andra människor lura oss och tro att den är så bra. Jenny fick mig att bryta ner den muren och förstå att livet inte är så jävla lätt som vissa har. Jag hoppas att det ska ordnas mellan oss så att vi fortfarande kan prata och så, hon är en av mina bästa vänner. Vänner är något som jag har få av, kompisar eller bekanta som jag kallar det också har man många av,  men vänner är någon som hänger med en i vått och torrt. 

 
Upptäcker dag för dag att det finns människor i min omgivning som jag aldrig kommer att få kontakt med, inte som de andra får tillsammans, det känns i deras blickar och kroppsspråk, men ja ska det vara så, då tänker inte jag engagera mig i dem, varför skulle jag det!

 
För att hitta något positivt denna dag så kan jag berätta att träningen går framåt iallafall! Pojkarna i klassen har gjort ett litet schema där vi ska styrketräna och stretcha, det känns bra att vi blir fler, och det blir samtidigt roligare och man orkar kämpa också! Idag var vi här där jag bor och tränade, det var lite folk där men de försvann ganska fort, kan det ha varit Leo`s hotpants som skrämde iväg dem?=)Dags att kanske göra lite nytta! 

Flying with the eagles at night, sleeping with the pigs in the morning

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0