Slut för detta året!

Då är första året avklarat på Dansforum, nu återstår bara två år av Performing Arts Schools uppgifter,lärdomar, svett och tårar, läxor, skador och annat som man kommer att genomlida.

image36
Ser jag tillbaka på året så har det varit roligt, man har lärt sig en massa...jag trodde inte att jag skulle klara av en dubbelpiruett i början av året, möjligtvis en snygg, men det börjar ju ordna sig rätt bra. Visst har man varit med om mycket som har förändrat mig rätt redikalt och påverkat mig men man måste gå igenom sådana saker också.
Saknar de som jag har förlorat och håller mycket kärt och tätt intill mitt hjärta, jag glömmer er inte!Collage gick ju jättebra, det var kul att vara på scenen igen, längtar redan till nästa gång, då kommer vi att få göra så mycket mer, spännande. Fast det var lite långtråkigt ibland när vi satt och väntade på att få göra våra " Four seconds of fame", när vi skulle gå i bakgrunden från ena sidan av scenen till den andra. Men det är utbildningen man får tänka på!                                                  
                                                       

                                                                              Hörde ett konstigt ljud förut utanför fönstret och detta kom farande precis framför mig!

Jobb? Vad är det?...lilla jag trodde att sommaren var säkrad efter många avslag från olika jobb som jag sökt genom att vara tidningsbud. Dom hade inte hört av sig och det började närma sig semestertider så jag ringde dem. Men till min förvåning så säger dom att:- Nä det finns inget jobb, har du inte fått något "Nej, tack-kort"? Denna världen är då jävligt dålig på information...så jag söker jobb för tillfället i ren panik och ångest. Som tur var har jag förhoppningsvis fått ett nummer som kan hjälpa mig med detta, en bekant som bor här nere håller i anställningar och dylikt så jag ringde henne och det ser lite ljusare ut!

Vad händer nu då? Imorgon lördag ska jag iväg på brunch, jag daniella och tomas ska bruncha hos dem, sen ska vi titta på pirates of carabien 2, sen är det tänkt att vi ska iväg och se trean på bio, det låter som en bra dag på "semestern" På Måndag så åker jag ner till Skåneland och hälsar på Emma, vi ska nog göra allt möjligt, snacka skit, prata ut oss, äta, dricka, morgonpromenader, knäppa kort, bada måste jag göra iallafall, leka med hennes bror, en sväng förbi gamla folkhögskolan i Bjärnum och säga hej också.

Vad är målen för sommaren? Träna minst 6ggr i veckan var av minst tre styrkepass och tre konditionspass, det är dags att börja springa! Träna både plièer och stretcha, piruetter och spela gitarr, jag har inte spelat på så länge nu så jag börjar snart skämmas.

och främst av allt: VILA UT MIG...ska bli så skönt att få sova lite nu!!!

Till nästa gång// F

Nu är dom klara min kära små grannar, svalorna...snart börjar det nog kvittra som bara den!

image43

Kommentarer
Postat av: Emma

Tidiga morgonpromenader....hahah....ska du ta dem själv....näe skojar bara.... Du jag har satt fram lego och bilar så du kan leka med min 20 åriga lillebror....*skrattar* Ska bli kul att du kommer vännen..... Kram Emma

2007-06-01 @ 22:09:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0