Premiär på Lorensbergsteatern

PREMIÄREN ÄR AVKLARAD!!!!Är nyss hemkommen från premiären på Lorensbergsteatern och det får vi väl erkänna att det gick hyfsat, det blev inga stora missar, nån här och där men annars gick det bra. Men då pratar jag om mig själv förstås, de andra tyckte jag att det gick bra för, en extra tanke skickar jag till alla treor som har verkligen har slitit arselet av sig, ni är grymma allihopa! Bra kämpat klassen, vi är bra och bättre kommer vi att bli!

Fan va skönt att det är snart slut på skolan, få vila ut och ta det lite lugnt, visst jobbet börjar ju snart men man får väl njuta så länge det går innan det börjar...fast jag vet ju inte riktigt när jag börjar eftersom de fortfarande inte har hört av sig. Men så är det väl i denna värld.

Veckan som varit kunde nog ha varit lite bättre, den har varit lite dittan och datt, från och till som sagt. Allt har inte varit kul, en dag åkte jag på böter på 800kr för att jag inte hade aktiverat mitt månadskort för spårvagnarna, det var ju rätt segt får jag väl påstå, den dagen var inte så rolig...och första tanken så börjar man ju undra var man ska få tag på pengar till detta, de få slantar som man har nu måste jag leva på till slutet av juli...närmare bestämt 4000 kr innan man får någon lön...jag ska vara glad, de finns de som har det värre.

Nä jag får nog fortsätta mig imorgon, det känns som att jag behöver få i mig dessa räknudlar nu, har precis tvättat av mig det sista sminket så jag ser lite dåligt också. 
image35


Lasagne är gott!

Ojojoj, veckan gick fort inget som jag trodde att den skulle göra men det gjorde den.
Nu börjar det närma sig för "Collage", vi har flyttat alla grejor till Lorensbergteatern, så nu är det bara att köra på med träning och allt det har att komma med!

Helgen blev rätt så lugn, lite grillfest nu i lördags och det blev visst lite mycket, jag orkade inte gå till spårvagnarna så jag sov över hos Jesper! Ont i huvet morgonen efter men va faan jag hade kul!

Sitter för tillfället och tittar på Miami Inc, fan det är snyggt med tatueringar..Ska bli kul att få se Jennys arm när den är klar! Har precis tagit ut lasagnen och den såg riktigt mumsig ut, blir det i matlådan imorgon!

Så...hur går det för mina små vänner ovanför fönstret då? Jodå det går fint, de bygger som bara den!
Här är senaste kortet!      

Nä lite i magen och sen förbereda för morgondagen!
 Ha det// F


Trötter var namnet!

Fan va trött jag är! Det tar på en att inte göra så mycket, konstigt med tanke på att man är van att ta i för kung och fosterland. Tiden glider mot sitt slut och snart är första året på Dansforum avklarat, tänka sig va fort det kan gå ibland. Ja för snart är det fredag, sen lördag, söndag,måndagtisdagonsdagtorsdagfredaglördagsöndagmåndag....och snart är man 40!

När jag flyttade hit så fann jag att ovanför mitt fönster fanns det ett svavelbo, fågeln alltså, som jag inte tyckte skulle finnas där, eftersom dessa underbara fåglar höll på att flyga in i lägenheten varje gång jag öppnade fönstret, så jag tog bort det!
Men igår, på morgon så märker jag att det är en massa rörelser utanför mitt fönster, och tro det eller ej men svalorna har kommit tillbaka och sitter där uppe och trycker! Där uppifrån ser jag en svala som verkligen stirrar ner rakt in i mina ögon och vrålar; Jag ska döda dig! ( Lite likt en av lärarna på skolan, Ran) Och nu har de börjat "renovera" sitt gamla bo, så jag kan bara inte riva ner det igen. Så istället ska jhag föra lite noter om dem och knäppa lite kort på deras bygge! De har börjat lite men det kommer nog gå snabbt!


image26


Imorgon är det Skärtorsdag, lediga från skolan och ska sova ut, träna lite och ja vem vet vad...jo fan jag måste iväg och kika på någon second-hand efter lite kläder till "Collage"...ojojoj aldrig någon ro! ; )
Tills nästa gång// F

Ha koll på dina saker!

Onsdagen var avklarad, veckans sista balettlektion, dagens moderna och en mycket kort pojkklass, killarna började fundera på vad vi skulle göra för aktivitet. Vissa tog en promenad, medan jag, sebastian och leo stakc iväg hem till mig för att styrketräna.

Allt börjar när vi först ska gå in på gymmet, det var larmat och jag kom inte ihåg vad koden var, det fixade micke,
sen var det bara att börja. Timmen gick och jag hade tidigare under dagen bestämt att jag skulle till en kompis för att se kvartsfinalen i hockey och vi stack iväg för att fixa lite grejer hos mig och sen dra.

Men...

när vi skulle in i lägenheten var nyckeln inte i fickan...var var den?

borta...

den fanns ingenstans.....den var bortblåst...men jag kunde iallafall ringa till huvudkontoret för att höra om de kunde hjälpa mig...men vad upptäcker Fredrik då, jo hans lilla mobil har slut på batteri, kan det bli bättre!

Så utlåst från min lägenhet och ingenstans jag kunde få tag på en extranyckel..det var inte så mycket att göra än att åka till Hisingen, titta på hockey och dricka folköl...visst det gick ju bra men påväg till Hisingen höll jag på att bli överkörd av en buss...jag tror även att min otur började smitta av mig för strax efter det fick Leo ett sms där hans dejt tackade nej..hmm ingen bra dag detta.

Det ordnade sig iallafall, jag fick sova borta hos min kompis, fick mat och kvällsfika och frukost, nyckeln hade någon slängt ner i kvarterskontorets brevlåda, så jag slapp betala flera tusen för att byta lås och hela tjofadderittan.

Så tänk på dessa ord nu när jag säger det :- Ha koll på dina saker!

See ya// F

Att vara...tidningsbud?

Jodå, nu så har jag varit på informationsmöte på GöteborgsPosten, ska bli rätt intressant att se
hur det blir, upp tidigt på ,morgnarna och gå upp för en massa trappor.
Rätt konstig känsla var det över detta möte, många olika människor i både ålder och utseende...och tysta...man kunde nog höra om en nål ramlade ner på tygmattan!

Var iväg och hämtade ut kort från framkallning...och oj va jag blev förvånad, jag hade inte väntat mig så många foton, inte så som negativen såg ut, men trott eller ej så kom det fram 22 kort ur dem...visst det kanske inte blev allt för bra men man såg vad det var på dem..typ =)

Vad för nytt då? nja det är inte mycket...ska lägga mig nu! Ha det


Macka någon?
image25

Saknaden

Den är stor, den växer dag för dag. Att något sådant kan göra så mycket med en människa.
Fysiskt så kan människan tåla så mycket, tänk så mycket stryk en boxare kan ta, ändå kan han klara sig, men psykiskt kan det verkligen knäcka en på mitten.

Känns konstigt när man  nästan har levt tillsammans med en person, hörts av varje dag i över åtta månader,
och sen inte hörs av alls. Att inte få höra den ljuva stämman så ofta som man vill.
Inte få den fysiska närheten, de sköna stunderna, de behövliga pratstunderna.
Minnena som sitter fastglödda inom ens inre, "Bryggan", "Bilen", "Stugan", "Nyårsafton".

I fredags fick jag höra en sång skriven av Lisa Nilsson som jag kände väldigt starkt för,
det kändes som om det var Jenny som sjöng till mig och fick fram sitt budskap:

image23Allt jag behöver nu är tid
Tid att komma över dig,
tid att samla ihop
Det som finns kvar av mig
Och allt jag behöver nu
är lugn och ro
Att hitta en plats nånstans
Där jag sätta ett frö
som kan får gro

Allt jag behöver nu
är att hitta mig själv igen
Det kommer kanske inte
att bli lätt
Men jag vet inget annat sätt,
så låt mig vara
Så om du ser dig som en vän
kom inte hit igen
Du gör bara saker värre än de är
Och till och med du
borde kunna se
Att allt jag behöver nu
är att få vara ifredJenny har lärt mig väldigt mycket om människan, hur folk fungerar, hur falska människor kan vara.
Detta märker jag av varje dag, att folk är så fruktansvärt hemska mot varandra...så falska
 
Det som jag nog tagit hårdast var nog att jag inte var beredd på vändningen, att det kom som en käftsmäll,
inga varningstecken på att det inte var bra med henne, utan det bara kom. Hade jag fattat det tidigare så hade jag
nog kanske tagit det lugnare, visst jag blev varnad om att saker skulle hända, men detta fanns inte
i tanken, trodde att vi skulle rida ut det tillsammans.

Jag har inte pratat med henne på ett tag nu, och det är kanske bra, hon vill ju ha tid på sig
för att hitta sig själv, men samtidigt bryr jag mig så fruktansvärt mycket att jag
bara vill slänga mig på telefonen och höra hur det är med henne.
Det är synd att hon inte skriver något tillbaka och säga
om det är bra, hur det går. Jag vill forfarande ha henne kvar i mitt liv
Men det kommer nog en dag då hon kommer att skriva till mig.
Hon är ändå en bästa vän för mig!
                                                                                                                                   image24
Pratade med en närstående idag och hon sa att den kärlek jag utstrålade för henne hade hon aldrig sett hos mig förr, aldrig någonsin

Jag hoppas att det ska bli bra mellan oss, det kommer att ta sin tid, vem vet hur länge det kan ta men jag har
tro på att det ska ordna sig. Du finns hos mig för alltid Jenny.

Jag har fortfarande ett slagsmål att ta ut med dig! = )


Helgen som var!

Eller det var väl inte helg direkt, det var "sista april firande", på en måndag!

Det var en rätt skön dag, det börjarde med ett besök borta på systemet kl 11.00 för att införskaffa för campagnefrukosten, strax efter var vi på Hemköp och köpte lite "frukost" bl.a. bröd, vindruvor, ost och jordgubbar, mums! Sedan stack vi iväg till parken bakom STORAN, vet inte riktigt vad parken heter men va faan den blev bra!!
Där satt vi ungefär från 12.00 till kl 17.00, vi var tvungna att gå vid fem för att Herr BlåVit tyckte inte om att vi satt där och drack, man får ju inte dricka på allmänna platser...konstigt att de inte tar bort alla  fylleskallar dådå...

 

Som jag har hört så går det ett såkallat "Cortege" varje år, vilket Chalmers håller i, så vi stack iväg för att se detta. Men nä...vi sket i det  och stack iväg hem till Kviberg och grillade istället. Vi skaffade fram en massa engångsgrillar, flintastekar, potatissallad, ännu mer dricka och allt som man kan behöva till en grillfest!

Det roliga var att vi bara blev fler och fler efter  ett tag och solen försvann mer och mer, så vi gick in tillslut för att fortsätta. Festen pågick sedan med massa musik och rökning av vattenpipa. Och nu böhöver vi inte oroa oss för att David inte förstår hur en flickas kön fungerar, jag ordnade det, så nu vet han hur det ser ut och lite till!=)


Sen var det utgång för många, vissa stack iväg för att se elden borta vid Slottsskogen, calle mest eftersom han satt och läste bok, han hade lite långtråkigt! Andra stack till "Gretas", de försökte få med mig dit, undra varför?!?! Själv mötte jag upp folket som var i slottsskogen och vi hamnade på "Sticky Fingers" och skakade om dansgolvet, det var riktigt kul, längesen jag var sist ute på krogen, nästan fem månader sen.Hela kvällen slutade med att vi var sist från "sticky" vid fyra-tiden och upptäckte att det inte gick några spårvagnar hemåt, så det var inte så mycket att göra än att fixa en taxi. Jag, Micke och Emelie hittade två andra människor som skulle till Kviberg och vi delade en taxi. Efter att prutat som galningar, fick vi ner det bestämda priset 200kr till 190kr, det var ju lyckat prutat...när vi väl kom hem upptäckte vi att vi inte hade några pengar..haha så är det ibland.

Vid fem la sig lilla jag i min säng för att tänka igenom dagen, den hade varit lyckad!

"Flying with the eagles at night, sleeping with the pigs in the morning" 

RSS 2.0