Ha koll på dina saker!

Onsdagen var avklarad, veckans sista balettlektion, dagens moderna och en mycket kort pojkklass, killarna började fundera på vad vi skulle göra för aktivitet. Vissa tog en promenad, medan jag, sebastian och leo stakc iväg hem till mig för att styrketräna.

Allt börjar när vi först ska gå in på gymmet, det var larmat och jag kom inte ihåg vad koden var, det fixade micke,
sen var det bara att börja. Timmen gick och jag hade tidigare under dagen bestämt att jag skulle till en kompis för att se kvartsfinalen i hockey och vi stack iväg för att fixa lite grejer hos mig och sen dra.

Men...

när vi skulle in i lägenheten var nyckeln inte i fickan...var var den?

borta...

den fanns ingenstans.....den var bortblåst...men jag kunde iallafall ringa till huvudkontoret för att höra om de kunde hjälpa mig...men vad upptäcker Fredrik då, jo hans lilla mobil har slut på batteri, kan det bli bättre!

Så utlåst från min lägenhet och ingenstans jag kunde få tag på en extranyckel..det var inte så mycket att göra än att åka till Hisingen, titta på hockey och dricka folköl...visst det gick ju bra men påväg till Hisingen höll jag på att bli överkörd av en buss...jag tror även att min otur började smitta av mig för strax efter det fick Leo ett sms där hans dejt tackade nej..hmm ingen bra dag detta.

Det ordnade sig iallafall, jag fick sova borta hos min kompis, fick mat och kvällsfika och frukost, nyckeln hade någon slängt ner i kvarterskontorets brevlåda, så jag slapp betala flera tusen för att byta lås och hela tjofadderittan.

Så tänk på dessa ord nu när jag säger det :- Ha koll på dina saker!

See ya// F

Kommentarer
Postat av: Emma

Hahahah......vilken otursdag...... men....det slutade ju i alla fall bra.....
Du kan ta åt dig varje ord.....jag brukar skriva personer med bara första bokstaven i förnamnet, på så sätt blir det lite anonymt....
Kram Emma

2007-05-10 @ 22:46:46
URL: http://emisen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0