Trötter var namnet!

Fan va trött jag är! Det tar på en att inte göra så mycket, konstigt med tanke på att man är van att ta i för kung och fosterland. Tiden glider mot sitt slut och snart är första året på Dansforum avklarat, tänka sig va fort det kan gå ibland. Ja för snart är det fredag, sen lördag, söndag,måndagtisdagonsdagtorsdagfredaglördagsöndagmåndag....och snart är man 40!

När jag flyttade hit så fann jag att ovanför mitt fönster fanns det ett svavelbo, fågeln alltså, som jag inte tyckte skulle finnas där, eftersom dessa underbara fåglar höll på att flyga in i lägenheten varje gång jag öppnade fönstret, så jag tog bort det!
Men igår, på morgon så märker jag att det är en massa rörelser utanför mitt fönster, och tro det eller ej men svalorna har kommit tillbaka och sitter där uppe och trycker! Där uppifrån ser jag en svala som verkligen stirrar ner rakt in i mina ögon och vrålar; Jag ska döda dig! ( Lite likt en av lärarna på skolan, Ran) Och nu har de börjat "renovera" sitt gamla bo, så jag kan bara inte riva ner det igen. Så istället ska jhag föra lite noter om dem och knäppa lite kort på deras bygge! De har börjat lite men det kommer nog gå snabbt!


image26


Imorgon är det Skärtorsdag, lediga från skolan och ska sova ut, träna lite och ja vem vet vad...jo fan jag måste iväg och kika på någon second-hand efter lite kläder till "Collage"...ojojoj aldrig någon ro! ; )
Tills nästa gång// F

Kommentarer
Postat av: Emma

Vem är inte trött.......
Just nu går allt segt.... jag har varken lust, ork eller energi att utföra något av alla mina måste...
Känns som om ett lov och lite ledighet skulle sitta fint....jag behöver det nog mer än vad jag tror. Jag har insett att jag nog tar mig lite vatten över huvudet när jag både pluggar, jobbar och försöker hinna med allt annat som jag tycker är kul. Detta har resulterat i att jag inte tycker något är roligt längre, allt känns som tvång...
Men....nu är det bara 3 veckor kvar i skolan, sen kommer den efterlängtade pausen.....och turkietresan...det känns gott....
Kramen Emma

2007-05-19 @ 11:45:24
URL: http://emisen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0