Nordost i Göteborg

Lägesrapport såhär en Fredagskväll!

Va ska man börja med?!?! Ja jag kan väl börja med att jag sitter för tillf'ället med ett glas rött vid min sida, min syster och en mätt mage! har avnjutit en absolut fullständig tacopaj som blev superb!

Sen jag började har jag haft inneboende hos mig, först Danne, sen Emil och nu systeryster...när ska man få en lugn stund tro =) Nä så hemskt har det inte varit, det har varit skönt faktiskt med lite folk här...men jag skulle behöva vara lite för mig själv känner jag.

Skolan går bra, har haft det riktigt bra dessa vekcor...mycket träningsvärk men va faan, det får man räkna med att man får. Tyvärr så är det ju så att jag har ju haft lite vajsing med knät och höftböjaren...men knät har ordnat sig, men inte höftböjaren! det har visat sig att det finns bristningar i höftledskapseln, och atagligen muskeln också...så jag måste jobba på det, stretcha ordentligt skata och säkert för att sen göra det hårdare och hårdare!

Annars då? Jao, försöker livsnjuta lite var dag, har insett att mitt liv har bestått utav lite för lite livsnjutning. Så det har man börjat ta tag i. MEn att få göra det med någon nära är ju inte dumt det heller...men danne jag glömmer inte våra livsnjutningar, danne tack för att du introducerade mig  in i detta med livsnjutning!

Nä så nu ska jag fortsätta med livsnjutningen, ska göra lite te och äta glass! MUMS!

// Freddan

RSS 2.0