Nä nu jävlar!

Hallå! det är fan skamligt, det är nästan ett år sen jag skrev sist på bloggen.jag skäms...fy fredrik.

Men men nu så jävlar är det fan dags! Sommaren har snart drivits bort helt av de mäktiga vindar och krafter som befinns på denna jord...eller rättare sagt tiden går fort. Har jobbat på Liseberg nu denna sommaren som kanin och sminkare (målat barnansikten) och det har varit väldigt givande. Roliga arbetskompisar och härliga minnen, StageDoor har fått en speciell plats i mitt hjärta, fan va roligt man har haft. Två veckor kvar, sen jävlar!

Nu jävlar, år Nr:3  kommer med stormsteg, det är läskigt, jag ser framemot det med skräckblandad förtjusning.
jag har snart bott i Göteborg i tre år, helt otroligt och snart ska man ut i världen och skaffa jobb. Men innan det så ska jag ta vara på detta året mycket, inte glömma bort mina vänner, lyssna på min kropp och ta hand om mig själv.

Detta låter alldeles utmärkt...o ja just det, måste skriva hur vädret är: REGN, det har regnat hela dan, det var inte många på liseberg och jaa vi fick gå hem om vi ville. Men jag var kvar och lekte i kaninhuset, vi körde texas hold`em, med salladsblad som insatser, körde sten sax och påse 37ggr, lekte med memori-korten och spela gitarr och dansa, det var kul:)

tack och adjö!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0