Äventyr cykelresa

Så då sitter jag i en stuga på orsas camping efter en dag som tog lite längre tid än vad jag hade tänkt. Men jag var inte heller beredd på att sticka imorse.

Tittade på nyheterna igår och det visade sig att man väntade sig regn på måndag, typiskt tänkte jag och gladde mig åt att jag skulle få lite sovmorgon. Strax innan halv åtta väcker mamma mig och säger att solen skiner och det inte finns ett moln på himlen, jaha det var bara att stiga upp och 45 min senare sitter jag och Kjell i bilen påväg till sveg!

Strax efter 10 är jag klar, cykeln färdigpackad och det var bara att börja. Dock stötte jag på problem innan jag ens hann cykla, jag hade glömt att lägga ner en skiftnyckel, så in på okq8 och köpa en liten en. Min första paus var vid björnfors, lite macka och sen iväg igen.

Första milen var lätta men efter noppikoski blev det tungt. Jag säger kort och gott; jag tycker inte om uppförsbackar! Usch va det var jobbigt men efter många mil och svordomar så kom jag fram till dagens mål 12,5 mil och Orsa. Så nu sitter jag här, stretchat och ätit en stor portion gröt och längtar efter att få lite sömn. Imorgon är det en ny dag och ska cykla en liten mindre runda, typ 9 mil, till eldforsen.

Nu ska jag sova!

Inshoppning!

Det blir av!

Såklart det ska cyklas, nu har jag bestämt mig på riktigt och fortsätter att planera.

Idag var jag på stan och kollade grejer, bl.a. en pakethållare, behövs för att sätta på väskorna.
En ficklampa damp ner i korgen på clas ohlssons, sen var jag även förbi en massa sportaffärer
och kollade efter cykelbyxor. Men det var dyra saker så det blev en hoodtröja istället, det behövde jag verkligenSå nu blir det att kolla packning, sen ska vi kanske iväg och grilla hos några kompisar till Kim.

hade!

Dåså...cykla?! eller inte cykla...

Nu så ska det hända saker!

Teatern är slut, det var ett äventyr jag sent kommer att glömma, jag har både utvecklats som skådespelare och
människa. Sååå...jag har bestämt att fortsätta min resa, med en resa!

Jag har bestämt att jag ska cykla från Vemhån till Göteborg, en resa på

Så nu planerar jag för fullt, blir mycket att kolla upp men det ska bli kul!

Kommer att skriva om resan och så....så jag fortsätter att planera nu!

puss puss!

RSS 2.0