Äventyr cykelresa

Så då sitter jag i en stuga på orsas camping efter en dag som tog lite längre tid än vad jag hade tänkt. Men jag var inte heller beredd på att sticka imorse.

Tittade på nyheterna igår och det visade sig att man väntade sig regn på måndag, typiskt tänkte jag och gladde mig åt att jag skulle få lite sovmorgon. Strax innan halv åtta väcker mamma mig och säger att solen skiner och det inte finns ett moln på himlen, jaha det var bara att stiga upp och 45 min senare sitter jag och Kjell i bilen påväg till sveg!

Strax efter 10 är jag klar, cykeln färdigpackad och det var bara att börja. Dock stötte jag på problem innan jag ens hann cykla, jag hade glömt att lägga ner en skiftnyckel, så in på okq8 och köpa en liten en. Min första paus var vid björnfors, lite macka och sen iväg igen.

Första milen var lätta men efter noppikoski blev det tungt. Jag säger kort och gott; jag tycker inte om uppförsbackar! Usch va det var jobbigt men efter många mil och svordomar så kom jag fram till dagens mål 12,5 mil och Orsa. Så nu sitter jag här, stretchat och ätit en stor portion gröt och längtar efter att få lite sömn. Imorgon är det en ny dag och ska cykla en liten mindre runda, typ 9 mil, till eldforsen.

Nu ska jag sova!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0