Hairspray-Audition, Stockholm T/R

För en vecka sen åkte jag och en hel del upp till Stockholm för att göra audition för musikalen " Hairspray".
Jag bodde hos Leo, i hans mammas lägenhet. En mysig lägenhet med den bästa utsikten över hela stockholm som man kan få för pengar.

Auditonen höll till på Danshuset. Det började med dans på söndagen, och där lyckades jag gå vidare från första och andra gallringen, vilket resulterade att jag gick vidare till sångprov.

Måndagen var jag ledig och åkte till Bromma för att hälsa på några släktingar. Senast jag var hemma hos dom måste vara minst tio år sen sist. Där drack vi kaffe med dopp och snackade om allt mellan himmel och jord. Mycket trevligt var det iallafall. På kvällen åt vi tacos och tittade på film, mysigt.

Sångprovet hölls i tisdags på "Nalen", det var jätteroligt verkligen, dom var så trevliga och i pratade väldigt mycket. Dom verkade nöjda med mig. Åkte sedan hem till Göteborg vid 20.00.

I Onsdags fick jag ett sms där det stod att jag var välkommen på callback söndag den 8/2, JAG GICK VIDARE!

Så i lördags åkte jag tåg igen upp till Stockhom och bodde på hotell GUSTAV VASA.

Hann med att köpa en kaffe till tåget


    
MItt rum på Gustav Vasa Hotell, mysigt värre
  
Var till 7eleven också och köpte mig lite gotta, äpple/ kanel muffins, mums


Kl 08.15 var det hotellfrukost som väntade, den var mycket efterlängtad


Kl10.00 var jag och ett gäng tjejer och killar vid Miro Studios för att göra det sista provet.
Det började med att vi skulle dansa  till "Nicest kids in town" samma koreografi som vi hade för en vecka sen.
Lite uppfräschning av den, sen skulle vi ha stämmrep, vi skulle nämligen sjunga körstämmorna till denna låten samtidigt som vi dansade.Det var svårare än vad man trodde, inte alls lätt...speciellt när min stämma var så pass hög, så man fick koncentrerade sig som bara den. Vilket ledde till att dansen försvann lite ditt som datt.

Lunch vid 13.00 ungefär, och vid 14.00 körde vi igång med att lära in stämmor till en annan låt, "Cootties".
Sen körde vi på, delades upp i olika grupper och sjöng och dansade. Jag brassade på med min stämma ordentligt, eftersom jag knappt hörde de andra, så jag överöstade dom nog : ) så blir det ibland. Tänkte att ja, kan jag inte dansen så får jag visa att jag kan dansa.

17.10 sa dom:-  Nu har ni slitit tillräckligt och nu får ni gå, ni kommer få svar inom två veckor.

Det första jag gjorde var att slänga av mig nummerlappen och klä på mig mina kläder för mitt tåg till Götebog skulle nämligen gå 17.36 så jag hade liiite bråttomt. Springer till tunnelbanan, kommer till centralen, springer upp till uttagsautomaterna, lyckas tränga mig före, tar ut min biljett, springer till perong 12B och lyckas med att  ha 4min marginal innan tåget ska gå. Att jag hann var ju helt otroligt.

Väl på tåget bytte jag om, åt en lasagne, kopp kaffe med bulle och japp. Sen slumrade jag till och kl 20.30 var jag tillbaka i Göteborg. Så nu sitter jag här, har packat för nästa mål, imorgon  07.27, åker jag nämligen till Skåneland och hälsar på "extrafamiljen".

Vi får väl se framöver om det blir något jobb, hade ju varit skitkul om man fick det, men det lär visa sig.

God Natt!


Kommentarer
Postat av: Anonym

je säj bâre:STOOR GôHT!

2009-02-10 @ 21:18:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0