En eloge till mig!

Eller hur man nu stavar det =P

Lite bör jag skämmas faktiskt, det var tre månader sen jag skrev sist, så länge får det inte gå...nä skärpning med detta nu, ett nytt år med nya saker att berätta så nu kör vi!

Jag har ett litet jullov på några dagar, men det var skönt att komma hem! jag fick min
efterlängtade snö, jag hann göra en snölykta och dricka glögg, å en massa pepparkakor med ost, gotta!Men som sagt nu är man tillbaka i skolan och övar teater, eftersom vi ska ha föreställnng om en knappt månad, den 23 januari har vi premiär. Så vi började redan den 2 januari, så vi jobbar även helgen.

Så nu sitter jag med en macka och ett glas mjölk och funderar lite över saker...än så länge har det nya året varit rätt så händelserikt, mycket oväntade saker...bl.a. så har min kamera, min kära bäbis antaligen dött, den står på elementet på tork efter en attack av en hemsk vattenflaska som var öppen i min väska, och kameran låg såklart inte i dess egna väska. Men vi får se om den vaknar till liv, jag hoppas.

Sen har jag varit på besök hos en tjej och tittat på film, vilket var mycket mysigt och trevligt.

"Säg inte näää, säg Yäääää! "

Kommentarer
Postat av: Emma

En tjej minsann! Tror det måste avgå ett telefonsamtal snart, vi har nog massor att gå igenom ;-)Jobbar kvällen imorgon, men vi höres vännen min!Kram Emma

2009-01-04 @ 00:46:03
URL: http://emisen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0