Starcraft-kväll

Gårdagen var spännande, efter att varit hos syrran i fredags, somnat kl 4 på morgonen, så blir jag väckt fyra timmar senare, och då inte på ett snällt sätt, syrran ryker i täcket och säger att nu är det frukost...det var lite segt att stiga upp, men upp kom jag.

Sen bar det av hem för att vakna till och sen sticka iväg på stan och titta på bokrean, eftersom jag inte har hunnit kolla in den än. Hade bestämt träff med Magnus vid brunnsparken, så vi gick och tittade och jag hittade en bok om drinkar : "1001 cocktails- 1001 recept på den fulländande drinken " Den kommer nog bra till pass när bartömningen närmar sig här hemma.

Strax efter dett inköp diskuterade jag och Magnus med Danne, och det blev bestämt att vi skulle spela spel och dricka öl.
Iväg på bolaget, köpte lunch på burger king, och åkte hem till Magnus. 
KL 15.00 började vi spela "Starcraft" brädspelet alltså. Detta är ett strategispel som kallas duga...väldigt roligt efter att man lärt sig det, vilket då jag och danne fick göra. KL 21.00 var vi klara, med ETT spel, sex timmar tog det att lära sig detta, och ändå var det nog mycket som vi inte lärde oss, men ju fler gånger man spelar, desto fler grejer och strategier lär man sig.
Sen blev klockan så pass mycket att jag sov över hos Magnus, så imorse satt vi och åt frukost och tittade på film.
Jag fick även låna några böcker av Magnus som jag ska läsa, bl.a. "När änglar dör"- Andreas Roman, som handlar om satans egna historia om jorden och människans uppkomst.

Så nu sitter jag hemma och tar det lugnt, har ätit lite, varit och köpt frukt på marknaden, och sitter och lyssnar på en skiva som jag lånat av Malin, med akustisk musik från afrika, "Acustic Africa", jätteskön musik.

NU ska jag plocka undan, och kolla i skolväskan ett tag, har en monolog som jag ska kolla på, sen även lite låtar som måste läras in.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0