Tunga ord

Det är inte lätt i denna världen för människor som blir sårade av dom som dom håller av och älskar.
 
Hur kan en människa vara så elak och trycka ner en persons självförtroende, och självkänsla, och ändå kunna leva vidare som att inget har hänt? Har människan inget vett i huvudet överhuvudtaget? Hur kan man låta sig göra detta mot en annan människa, det är ju så hemskt!

Kan inte förstå hur en människa kan vara så falsk och elak, hålla uppe en sådan fasad, och ändå njuta av det och inte må dåligt för en liten stund.

Det är många tankar som för tillfället flyger omkring i mitt huvud, eftersom jag har varit med om rätt så mycket det senaste veckorna, vissa har fastnat mer än andra, som jag har tagit mig åt. aker som jag själv har tyckt varit själklara
kanske inte igentligen har varit det för andra, vilket har fått mig själv att tänka om.

Vissa saker måste få ta sin tid innan man kan berätta det, känna sig säker över att man kan lita på den
man talar med.

Funderat även över min egen situation, går och tänker på den ganska mycket...vad ska jag säga...jag kan inte säga så mycket faktiskt, det ändå jag kan säga är att: Om du är rädd för mig så behöver du inte vara det. Jag lyssnar till dig, vill ge respekt till dig för den du är,  Jag finns här för dig!

 Därför lämnar jag bollen till dig, låter dig hålla den och se om du vill spela tillbaka den. 

Jag önskar lycka och kärlek till alla i min närhet, det kommer bli bra, tids nog.

Kommentarer
Postat av: Emma

Det är så märkligt att vi befinner oss i samma situation samtidigt! Tur vi har varandra så vi kan gnälla av oss och ge varandra tröstande ord och pepp!Kramen på dig vännen!

Emma

2009-03-01 @ 22:11:41
URL: http://emisen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0