Dag 3 Noppikoski No.2

Vilken dag det har varit idag!

Om jag tyckte det var jobbigt dessa två dagar innan så var det inget mot idag, kort och gott så var det många uppförsbackar och motvind. Mellan vansbro och lesjöfors fann jag Noppikoski N.o2 jäklar vad det fanns uppförsbackar.

Precis efter värmlandsgränsen finns det ett ställe som heter St.lönnhöjden, där var det bara till att hoppa av och börja traska. Efter att ha kommit fram till Lesjöfors åt jag lunch och laddade batterierna, både kropp och mobil.

Sen hade jag 3mil till filipstad. Men någonstans under denna sträcka så tycker herren gud i himlen att jag luktar lite konstig så han gav mig en riktig dusch, sen ville han att jag skulle bli torr så han slängde på hårtorken. En mil tog plötsligt en timme.

Men jag kom fram till filipstad och har tagit in på ett vandrarhem. Vet dock inte hur jag ska göra imorgon, hade planerat att hinna till undernäs, men mina nya beräkningar visar att det är 15mil dit. Med tanke på väder och vind så kan det bli tungt. Men jag får helt enkelt tänka ut en plan inatt.

Kommentarer
Postat av: Joni

har du många läsare fredrik?

2009-09-02 @ 21:32:36
URL: http://jooniimadsiii.blogg.se/
Postat av: Emma

Heja heja Fredrik!!! Du är grym skulle aldrig våga mig på en sådan resa men du är äventyrslysten som alltid. KRAM KRAM

2009-09-02 @ 21:37:32
URL: http://emisen.blogspot.com
Postat av: Evelina

Jävlar vad morsk du är Fredrik!!!

2009-09-02 @ 22:53:05
URL: http://livetsomevelina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0