Vetebröd? På en torsdag?! :)

Ännu en morgon då jag försöker lura mig själv att stiga upp kl halv-kvart i sju, men det blir ändå halv åtta som jag kliver upp, precis när syrran stiger ut genom dörren påväg till plugget.
Så vad händer sen igentligen för en kille som inte har något att göra igentligen, utan som bara går och väntar
på svar från olika jobb???

Joo han försöker ändå göra något av dagen, fan annars kunde han ju ha skitigt i att stiga upp överhuvudtaget eller hur :)?

Stiger helt enkelt upp, försöker skrapa ihop något som liknar frukost, idag blev det havregryn, skuren apelsin och vindruvor med mjölk, till detta två smarriga knäckebrödmackor med ost, kaffe OCH hör och häpna, två små muffins som jag fann i en påse där det fanns flera muffinsar! Dom var nästan godast faktiskt av frukosten..fast det är ju suveränt gott med knäckebröd och ost.

Och nu upptäckte jag att kaffet var slut...

Vad händer idag då? JO, jag ska iväg till ett socialkontor för att hämta blanketter om att söka socialbidrag, kan behövas eftersom jag inte har någon inkomst än så länge, lever ju på sparade pengar sen i somras. 
Efter det så ska det bli dans för hela smällen, lite street hiphop House- aktit är stilen, men fruktansvärt roligt, och klurigt när man inte har dansat det tidigare. Liiiite skillnad från att dansa balett, vi ska nog inte nämna gårdagens proffsbalett, ojojoj haha. Kul att man kan skratta åt sig själv ibland.

Men annars så blir det nog inte så mycket mer, ska hem sen och laga mat, vegetarisk lasagne och så ska det nog bakas lite bröd också. Fylla i papper, söka lägenhet, jaa det där som jag brukar göra. 
Ska sätta mig vid pianot också för att få flumma ut lite nerver, jag är inte speciellt kunnig inom pianokonsten men det är ju kul att plinka.

Nu ska jag packa väskan!
Peace out! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0