Ujujuj

Så har man varit till sin syster idag för att hämta papper från Försäkringskassan, och imorgon så ska jag bege mig för ett litet besök hos dessa själar för att ta strid om att jag inte ska betala tillbaka så mycket som dom påstår att jag ska göra. Enligt dom ska jag betala 4000kr, varför vet jag inte riktigt så därför måste jag fråga dom, personligen! Annars får jag nog påstå att det inte har hänt så mycket spännande idag, vill gärna bli frisk nu så att jag får röra och träna! Vill DANSA NU! Meen jag får ha tålamod med detta, sista pencelin-dagen idag iallafall! Njaaaäää nu ska jag sova! gonatt!

Nya glasögon, ny frisyr, nya jobb!

Eftersom jag tidigare skrev om nya glasögon så kommer här slutresultatet, tillsammans med den nya frisyren! Jobb jaa...jag har fått jobb på musikalen " Side Show", vilket är fruktansvärt roligt :) Det ska bli riktigt spännande att få börja med det, dock är det inte förrän i augusti. Men innan dess kommer jag att jobba med lite sommarteater i Falkenberg med "Ronja Rövardotter", det kommer att bli fint det med. Tjaa annars så är det som vanligt, letar lght, lite jobb fram tills sommaren, avbetalningar av csn-skulder, usch mycket tråkig hitoria det där, och ja hinna bli lite sjuk också, men det stod ju redan. Nä in på AF:s sida och leta lite jobb tror jag :)

Onsdag 11 februari...sjuk fortfarande!

I söndags var jag till kära farbror doktorn för att ta reda på vad det var som gjorde mig så sjuk. Först, för att få prata med receptionen måste man lugnt och fint ta en nummerlapp, gå och sätta sig för att vänta på sitt nummer ska dyka upp. Tillslut kan du efter en timmes väntan se att numrena ändras från A483 till A484, din tur Eftersom det kostar att gå till herren som ska undersöka, han måste ju få lön för mödan, så var jag tvungen att punga ut 200kr, för att sedan få sätta mig igen, denna gången någon annanstans eftersom person X har tagit min plats. Ungefär 1,5h senare sitter jag i ett väntrum, varav doktorn kommer in, skakar hand, ber mig sitta på brittsen, tar ett verktyg och tittar i öronen :- " Jaha, det verkar som att herrn har fått öroninflammation, pencillin ska du ha" Doktorn skriver ut ett recept, tackar för sig och går ut. Jahaa...och här sitter jag nu, fyra dagar senare och undrar:- "När ska sjukdomen sluta krama om mig i sin förbannade barm, en liten nypa trött på att inte höra vad andra säger. Jag börjar känna mig som farfar på riktigt!

RSS 2.0